Dag Clepper, je hebt het verhuur stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Dag Clepper, je hebt het verkoop stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Vragen?
Start chat

Riant en energiezuinig appartement met zonnige terrassen
Riant en energiezuinig appartement met zonnige terrassen
Riant en energiezuinig appartement met zonnige terrassen
Riant en energiezuinig appartement met zonnige terrassen

De Haan, Grotestraat 16/0101 - €435.000

Bekijk alle foto's

Riant en energiezuinig appartement met zonnige terrassen

Beschrijving

Grotestraat 16/0101, 8420 De Haan
 Bekijk de ligging op google maps.

Knap nieuwbouwappartement (104 m²) in het centrum van De Haan, op een boogscheut van zee, bos en duinen. Het betreft een appartement in de nieuw op te richten en kleinschalige Residentie Elena, bestaande uit 2 appartementen (op verdiep 1 & 2), met parking en berging op het gelijkvloers. 

Dit appartement bevindt zich op de eerste verdieping en bereik je via trap of lift, om vervolgens te betreden via de inkomhal met directe toegang tot de leefruimte aan straatzijde. De leefruimte meet 43 m² en is dankzij de grote raampartijen gegarandeerd lichtrijk. Gezien de ruime oppervlaktes is het mogelijk hier een extra (3e ) slaapkamer of eventueel bureauruimte te creëren. Vooraan geniet je alvast van een eerste terras van 6 m², zuid georiënteerd.

De keuken wordt uitgevoerd volgens de detailplannen (beschikbaar na afspraak), deze is standaard voorzien van al het moderne comfort; inductie kookvuur, dampkap, spoelbak, microgolfoven, oven, frigo, vaatwasmachine,… Bij tijdige aankoop bestaat de mogelijkheid deze volgens eigen smaak af te werken.

De keuken flankeert aan de technische berging met technieken (ventilatie-unit, CV ketel via warmtepomp, aansluiting wasmachine) en biedt ruim de plaats voor bergruimte.

De slaapkamers liggen achteraan, beide met toegang tot het tweede terras van maar liefst 16 m². Centraal in het appartement bevindt zich een apart toilet met handenwasser en de badkamer met dubbele lavabo, spiegelkast en inloopdouche.

De hal, leef- en slaapkamers worden afgewerkt met parket, de natte ruimten (keuken, berging, sanitair) worden met een hoogkwalitatieve keramische tegel afgewerkt met eenzelfde faience in badkamer. De schilderklare afwerking staat gedetailleerd omschreven in het lastenboek, voorwerp van de verkoop en beschikbaar na afspraak.

Kenmerken

  • E-peil E29
  • Bewoonbare oppervlakte 104 m²
  • Slaapkamers 2 tot 3
  • Beglazing Hoog rendement
  • Verwarming Vloerverwarming

Vg - Wg - Gmo - Gvkr - Gvv

De werken zijn eind 2021 opgestart, met een geplande oplevering in het najaar van 2022. Geniet van een zorgeloze investering, voor verhuur / tweede verblijf / of woonst. Dankzij zonnepanelen en warmtepomp ben je zeker van een zorgeloze en energiezuinige toekomst! 

 

Verkoopprijs € 435.000 exclusief btw, notaris- en aansluitingskosten.
Dit project komt in aanmerking voor de tijdelijke BTW-regeling van 6%.

Documenten

Intresse in dit pand?
Neem hieronder vrijblijvend contact op.