Dag Clepper, je hebt het verhuur stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Dag Clepper, je hebt het verkoop stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Vragen?
Start chat

Penthouse appartement
Penthouse appartement
Penthouse appartement
Penthouse appartement

De Haan, Grotestraat 16/0201 - €435.000

Bekijk alle foto's

Penthouse appartement

Beschrijving

Grotestraat 16/0201, 8420 De Haan
 Bekijk de ligging op google maps.

Energiezuinig nieuwbouwappartement (Epeil 1) gelegen in de dorpskern van De Haan.

Kenmerken

  • EPC 1 kWh/m²
  • E label A
  • Oppervlakte 106 m²
  • Terras 16 m²
  • Verwarming Warmtepomp

Knap nieuwbouwappartement (106 m²) in het centrum van De Haan, op een boogscheut van winkels, scholen, zee en duinen. Het betreft een appartement in de nieuw opgerichte en kleinschalige Residentie Elena, bestaande uit 2 appartementen (op verdiep 1 & 2), met garage op het gelijkvloers. 

Dit appartement bevindt zich op de tweede verdieping en bereik je via trap of lift, om vervolgens te betreden via de inkomhal met directe toegang tot de leefruimte aan straatzijde. De leefruimte meet 45 m² en is dankzij de grote raampartijen gegarandeerd lichtrijk. Gezien de ruime oppervlaktes is het eventueel zelfs mogelijk hier een extra (3e) slaapkamer of eventueel bureauruimte te creëren. Vooraan geniet je alvast van een eerste terras van 6 m², zuid georiënteerd.

De open keuken beschikt over al het nodige comfort (vaatwas, inductie kookvuur, oven, micro, frigo, wasbak), en kan naar wens uitgebreid worden met een keukeneiland (inbegrepen in de prijs) van 120x180cm. Aansluitend bevindt zich de berging met technieken (ventilatie-unit, CV ketel via warmtepomp, aansluiting wasmachine, omvormer zonnepanelen, regenwater).

De slaapkamers liggen achteraan, beide met toegang tot het tweede terras van maar liefst 10 m². Centraal in het appartement bevindt zich een apart toilet met handenwasser en de badkamer met dubbele lavabo, spiegelkast en inloopdouche.

De hal, leef- en slaapkamers zijn afgewerkt met parket, de natte ruimten (keuken, berging, sanitair) zijn met een hoogkwalitatieve keramische tegel afgewerkt met eenzelfde faience in badkamer. Het appartement werd zopas schilderklaar opgeleverd. 

 

360° niet optimaal weergegeven?
Klik hier.

Intresse in dit pand?
Neem hieronder vrijblijvend contact op.