Dag Clepper, je hebt het verhuur stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Dag Clepper, je hebt het verkoop stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Vragen?
Start chat

Duplex appartement met terras
Duplex appartement met terras
Duplex appartement met terras
Duplex appartement met terras

Gent, Lily Boeykensstraat 3/212 - €495.000

Bekijk alle foto's

Duplex appartement met terras

Beschrijving

Lily Boeykensstraat 3/212, 9000 Gent
 Bekijk de ligging op google maps.

Appartement gelegen in Gent, goed bereikbaar, nabij de Watersportbaan en het centrum. In een populaire residentie, vlot verkocht/verhuurd, met goede aansluiting van- en naar de stad.

Kenmerken

  • Oppervlakte 147 m²
  • Elektriciteit Conform
  • EPC 116 kWh/m²
  • Energie B klasse

Dit appartement werd in 2014 gebouwd en maakt deel uit van de reconversie van "blekerij en wolververij Alsberghe-Van Oost", een trendy woonwijk vlakbij de oude Leie en tussen waardevolle natuurgebieden. Elk gebouw heeft een goede omsluiting, op het terrein zijn er meerdere bankjes en locaties waar een pick-nick of BBQ mogelijk is.

Het appartement bevindt zich op de tweede en derde verdieping, en omvat inkom/traphal met gastentoilet. Via de glazen deur komt men in de lichtrijke leef- en eetruimte met open keuken, allemaal aansluitend aan een ruim terras van 8,5 m². Men geniet van een hoge afwerkingsgraad, met parket, keramische tegels, Miele toestellen,... Naast de keuken is er verder nog een berging met aansluitingen wasmachine, CV ketel en ventilatie-unit.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. De masterbedroom heeft een eigen badkamer (dubbele lavabo, douche) en dressing. Op de gang is er tevens een tweede badkamer (dubbele lavabo, bad, douche) en apart toilet. 

Appartement is momenteel verhuurd, contract dient te worden gerespecteerd. Fietsenstalling aanwezig op gelijkvloers. Mogelijkheid tot aankopen van een ondergrondse autostaanplaats met ruime berging.

 

Intresse in dit pand?
Neem hieronder vrijblijvend contact op.