Dag Clepper, je hebt het verhuur stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Dag Clepper, je hebt het verkoop stappenplan niet volledig voltooid, klik hier om verder te gaan.

Vragen?
Start chat

Exclusief wonen op de Kouter
Exclusief wonen op de Kouter
Exclusief wonen op de Kouter
Exclusief wonen op de Kouter

Gent, Kouter 150 - €975.000

Bekijk alle foto's

Exclusief wonen op de Kouter

Beschrijving

Kouter 150, 9000 Gent
 Bekijk de ligging op google maps.

OneFiftyKouter is een exclusief woonproject op een historische en culturele hotspot in hartje Gent met uitzonderlijke appartementen in een iconisch landmark. OneFiftyKouter combineert deze uitzonderlijke luxeresidenties met een breed gamma aan faciliteiten. De gemeenschappelijke delen krijgen een hoogkwalitatieve inrichting en afwerking.

De Kouter is een van de meest exclusieve locaties om te wonen in België. Het uitgestrekte plein – dat in de Napoleontische tijd nog Place d’Armes heette – behoort tot het bekendste culturele erfgoed van de stad. In de Middeleeuwen was het een publieke vergaderplaats, een paardenmarkt, een wedstrijdterrein voor de schuttersgilden en een feestplein.
Sinds 1772 vindt er wekelijks een bloemenmarkt plaats op zondag. Behalve de bekende gietijzeren kiosk uit 1878, ontdekt u op het plein het moderne kunstwerk ‘Mystic Leaves’ van de Amerikaanse kunstenares Jessica Diamond en het gedicht ‘Een kus op de Kouter’ van Lut De Block. U steekt het plein over en stapt de concertzaal Handelsbeurs binnen. En in de aanpalende Schouwburgstraat woont u voorstellingen bij in de Koninklijke Opera van Gent. Maar ook de vele historische bezienswaardigheden, bars, restaurants, winkels en musea van de Arteveldestad bevinden zich op een steenworp van OneFiftyKouter.

Elk appartement is uniek en biedt een schitterend uitzicht over de Kouter en de Gentse binnenstad. De combinatie van topdesign, luxe en service maakt van OneFiftyKouter een uitzonderlijke thuiservaring. Op deze toplocatie in hartje Gent is het zalig wonen, werken en genieten.

Exclusief voor haar bewoners biedt OneFiftyKouter een breed gamma aan ontspanningsmogelijkheden, ontmoetingsruimtes en andere faciliteiten. De prachtig ingerichte wellnessruimte, exclusief voor de bewoners, bestaat uit een zwembad, een sauna en hammam, diverse ontspannings- en verzorgingsruimtes, privatieve douches en een fitnesszaal. OneFiftyKouter biedt haar bewoners tevens een exclusieve cigar lounge.

De appartementen worden casco opgeleverd. De indrukwekkende ruimtes bieden enorm veel mogelijkheden. Bewoners genieten aldus een volledige vrijheid bij het realiseren van hun private interieurs, met de architecten en inrichters naar eigen keuze.

Nog 6 appartementen beschikbaar, prijzen vanaf € 975.000.

Fotogalerij

Intresse in dit pand?
Neem hieronder vrijblijvend contact op.